Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SREDNJEEVROPSKI NASLOV BOžENKU IN JAKOPINU

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta pred domačim občinstvom slavila na srednjeevropskem prvenstvu, ki ga je gostila Ljubljana. Njun uspeh sta s tretjim mestom dopolnila Jernej Potočnik in Danijel Pokeršnik.

Preberi več
Aleš Oblak

V IGRI ZA NAJVIšJA MESTA DVE SLOVENSKI DVOJIC

Slovenski odbojkarji na mivki Vid Jakopin in Tadej Boženk ter Danijel Pokeršnik in Jernej Potočnik se na srednjeevropskem prvenstvu v odbojki na mivki, ki ga gosti Ljubljana, podajajo v boj za najvišja mesta.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZLOčILNIH BOJIH VSAJ šTIRI SLOVENSKE EKIPE

V Športnem parku Ludus v Ljubljani se je danes začelo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki, prvi dan obračunov na peščeni podlagi pa je precej zadovoljstva prinesel v slovenski tabor.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCA BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Matjaž Lobnik in Matija Primec se nista uspela uvrstiti na glavni turnir srednjeevropskega prvenstva, ki se je s kvalifikacijskimi obračuni začelo danes v Ljubljani.

Preberi več
FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI PRIPRAVLJENI

S četrtkovimi kvalifikacijami se bo v ljubljanskih Črnučah začelo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem bo nastopilo kar 35 dvojic iz devetih držav. Med njimi bo sedem slovenskih, vsaj šest jih bomo spremljali v boju za najvišja mesta.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI žE čEZ TEDEN DNI V BOJ ZA NASLOV

V četrtek, 28. novembra, se bo v Ljubljani začelo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem bo nastopilo 39 dvojic iz devetih držav. V boj za naslov se bo podalo tudi šest slovenskih dvojic, na čelu s slovenskima prvakoma, Tadejem Boženkom in Vidom Jakopinom.

Preberi več
FIVB

SLOVENCA V DOHI BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Matevž Berk in Andrej Grut se na turnirju svetovne serije v Dohi nista uspela prebiti skozi kvalifikacije in tako ne bosta nastopila na glavnem delu turnirja.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI SEZONO ZAčENJAJO S PRVENSTVOM MEVZA

Slovenske odbojkarje in odbojkarice na mivki že konec novembra čaka prvi večji preizkus v novi sezoni, nastop na srednjeevropskem prvenstvu, ki ga bomo spremljali v Ljubljani. Slovence in Slovenke v novi sezoni čakajo tudi kvalifikacije za olimpijske igre v Tokiu.

Preberi več
FIVB

BOžENK IN JAKOPIN OBSTALA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta v drugem krogu kvalifikacij turnirja svetovne serije v kitajskem Qinzhouju s 14:21 in 22:24 morala priznati premoč Dancema Madsu Rosagerju in Jacobu Stein Brincku ter tako žal zaključila s svojimi nastopi.

Preberi več
Alen Tači

PRIčETEK NOVE SEZONE LUDUS BEACH LIGE

Po uspešni lanski sezoni, bodo v Ludus Beach Parku Ljubljana letos ponovno organizirali Zimsko Ludus Beach Ligo, ki združuje igralce vseh starosti in nivojev znanja iz cele Slovenije. Sezona bo trajala 7 mesecev, s pričetkom 20. oktobra

Preberi več